Spracovanie mäsa a ovocia

POTRAVINÁRSKY PRIEMYSEL

 Chladenie suchým ľadom alebo mrazenie je obľúbenou metódou pri spracovaní mäsových výrobkov.

 

mceclip3

Cieľom je schladiť mäsový výrobok v čo najkratšom čase na teplotu okolo +2°C.
Táto technológia môže byť použitá vo veľkom aj domácom spracovaní.
Pri spracovaní ovocia je tiež cieľom zmraziť ovocie v čo najkratšom čase, pretože sa
tak stráca najmenej vitamínov a živín.
Suchý ľad je vhodný aj na chladenie veľkého množstva ovocných koncentrátov, v
letných horúčavách izoluje prehrievanie a tým aj prípadné kvasenie!
Ak sa používa aj v sériách pre prepravné vozíky, je možné udržiavať požadovanú teplotu aj počas prepravy.
Nádoby na skladovanie suchého ľadu sú ponúkané v rôznych veľkostiach!
Suchý ľad si môžete vyzdvihnúť u nás, alebo vám ho môžeme v prípade záujmu doručiť!

 
sss
Garancia doručenia
Objednávky uskutočnené do 09:00 budú doručené na Vami požadovanú adresu do 24 hodín od utorka do piatku.
fff
Kvalitný ľad priamo do výrobcu
Ako výrobca zasielame čerstvé pelety suchého ľadu v termoboxoch vyrobených z polystyrénu.
Poradenstvo
Poradenstvo
Ak ste si nie niečím istí, alebo ak máte nejaké otázky k našim produktom, radi vám nezáväzne poradíme: Tel.: 0908 071 707 (Po-Pia 9-16h)
ddd
Suchý ľad na všestranné použitie
Náš suchý ľad sa dá využiť mnohými spôsobmi: priemyselné čistenie, čistenie áut, v cateringu a eventoch, efekty hmly a mnoho ďalších.